You're enter my blog.Please be nice. ♥ Folow | ♥ Dashboard
SuperLady
♥ WELCOME TO MY BLOG ♥ NOR AAINAA BINTI AB MANAF ♥ ONE FOUR ♥ D'FOURIANS ♥ KOTA DAMANSARA ♥
Sunday, July 29, 2012 | 03:50 | ♥ Sweet Talking
            Hyee korang xD Assalamualaikum :)
            Ehemmm, jawab salam dulu ;D
            Hmmm, lama jugak kan aku tak updates blog ni ? hihi
            Busy dohh -,-' *k tipu senanya*
            Korang rindu aku tak ? please ahh rindu :3
            Today, i want to share my happy story to us ^^ hihi excited :3
            hmm nak tahu tak ape yg Zakri text aku petang tadi ?
            Taknak tahu sudah ;p haha
            K bismillahhirahmanirahim. start to typing ^^ jenjeng ;p

            Me: hyeee.
            Him: hye.
            Me: tgh buat ape ? sihat ?
            Him: buat bodoh -,- tak berapa nak sihat.
            Me: ouhhh. puasa rini? haha
            Him: puasa :3
            Me: la sgt -,- haha. kat hosp lagi ke ni ?
            Him: haha yup! aku kene duduk hosp sebulan :'(

            *kesian kan ? hmm, let's continue*

            Me: kenapa kau x ckp setahun je ? haha -,- sian nye ;p
            Him: sedih2
            Me: Nasib kau ahh xD haha. sakit pun still isap rokok kan kau ?
            Him: haha. mesti kau kan yg bagi tahu ustazah yg aku still isap rokok ?
            Me: mana ade -,- ustazah tahu sendiri le tu xD haha. ape lagi ustazah cite dgn kau ?
            Him: takde ape, nak tanye boleh ?
            Me: ape benda ?

           *time ni jantung aku dup dap dup dap, cehh tipu je :p haha*

            Him: kenapa kau nangis haritu ? amir buat erh?
            Me: lol haha -,- takde sape pun buat. mata masuk habuk je xD
            Him: bagi la tahu doe. abas buat ke?
            Me: abas mana dtg ritu -,- haha. alahai, bnda da lepas.
            Him: lupa abas x dtg. ala dgn aku je pon. bagi je la tahu.
            Me: kau nak tahu sgt ke ? aku nanges sbb kau wey -,-
                  and the sad moment bila tgok kau dah lain gila. haha lol
            Him: nak tipu pun agak2 le -,-
            Me: lol -,- aku ckp bukan kau nak caya -,- k aku nanges sesaje :3

           *nampak tak ? dia caring wey senanya :')*

            Him: haha. kau bukan nak tegur aku pun kan, dah la sombong! :p
            Me: kalau aku tegur, kau bukan layan pun -,- baik duduk diam je. haha
            Him: kalau kau tegur aku layan la. ni tak pun, sombong! :p
            Me: Agak ahh nak pnggil aku sombong -,- message ni pun kira tegur la kan ? haha
            Him: pui la :p ehh tadi kau ckp aku dah lain kan? lain mcm mne?
                    makin handsome ke :3 ?
            Me: haha. handsome? dulu je ahh :3 puii
            Him: asl skang aku dah x ensem ke? arghhhh !!!
                    aku dah x hensem, bunuh diri a mcm ni :'(
            Me: hahaha. jgn buat laka-laka la doh. org sakit mmg la x hensem :p
                   tunggu kau sihat la baru hensem balik. Muntah darah aku buat ayat cam ni :3
            Him: haha. aku mmg hensem pun :3

            *haha, nampak tak ? baru puji sikit dah bangga :p*

            Me: Eeeeiiii, baik takyah puji -,- da bangga lebih. haha.
                   wey, time raya nanti kau dah ade kat rumah ke ?
            Him: Ntah la, aku harap dapat la raya kat rumah :')

            *time ni baca text dia sedih je, menyesal aku tanye -,-*

             Me: Aminnnn. Boleh ahh serbu rumah kau kan xD haha
             Him: :p taknak bukak pintu.
             Me: kejam gilaaaa -,- baling bom ahh, nanti kau bukak la kan? haha
             Him: kau baling aku tangkap masukkan kat dlm poket kau. haha :3
             Me: baling bom terus meletup la -,- mane boleh tangkap dah :p HAHA
             Him: sanggup kau baling bom kat aku? tak kesian kat aku ke :'(

             *nampak tak kegedikkan dia kat situ? haha*

              Me: haha. tak kesian pun :p k la wey, aku nak tgok tv ni :) byee.
              Him: k bbai2

            haha tuhh je la yg kiteorg text-ing :D so best atau annoying gila ?
            lol haha -,- rindu wey senanya kat dia. :')
            dpt text tu pun kira aku tegur dia la tu.
            bukan aku taknak tegur dia face to face,
            aku takut aku yg nanges depan dia :') hmm
            better takyah tegur drpd tegur. aku tak bersedia lagi :/
            Cukup la sampai di sini sahaja aku cerita ehh ;3
            Lain kali kita cerita lagi. hihi
            Byeee korang :) iloveyou stalker <3

            Sincerely -Aina Manaf-